Adresa: Industrijska zona 45, Kula (Srbija)

Informacije & Prodaja:
00381-64-11-52-755

Informacije & Prodaja:
00381-65-888-70-15

PAR REČI O NAMA

Seveplant DOO je firma po uzoru na Verbeek Boomkwerkerijen B.V. iz Holandije. Kompanija Verbeek Boomkwerkerijen B.V. iz Holandije i kompanija Seveplant DOO iz Srbije se bave proizvodnjom visokokvalitetnih sadnica (jabuke, kruške, šljive i trešnje). Navedene sadnice se već nalaze na plantažama širom sveta, između ostalog na plantažama Holandije, Velike Britanije, Rusije, Kine itd.

KVALITET JE NAŠA SNAGA

Kako rasadnici u Holandiji, tako i rasadnici u Srbiji ispunjavaju stroge uslove koji važe u proizvodnji sadnog materijala. Koristi se isključivo sertifikovani sadni materijal odobren od NAK- instituta iz Holandije sa kojim sarađujemo.

BRIGA O KUPCU

Kao kompanije kojima nije samo interes prodati sadni materijal, nego i zadovoljiti kupca na duže staze, poklanjamo veliku pažnju i nudimo sve vrste pomoći u izbor sorte, razmaku sadnje, tehnici sadnje, gnojenju, pa sve do rezidbe sadnica.

Pored toga, obilazimo naše kupce minimum jedanput godišnje i to sve u cilju obostranog interesa.

POSETITE SAJT

NOVOSTI

SEVEPLANT NA FACEBOOK-U

SEVEPLANT DOO

Kompanija Verbeek Boomkwerkerijen B.V. iz Holandije i kompanija Seveplant DOO iz Srbije se bave proizvodnjom visokokvalitetnih sadnica (jabuke, kruške, šljive i trešnje).